Najnovšie recenzie zo sekcie Nafukovacie kolesá

INTEX 59220

INTEX 59220

Pridané: 17. augusta 2018

• Motív
  • Kvalitné
  • Vyber
  • Nič

Ide si vybrat zo traja motivou a je aj vela pevné.Zadne rozpojenie ulahcuje nasazenie kolesa.Spokojnost.

Intex 58223

Intex 58223

Pridané: 16. augusta 2018

(naposledy upravené 17. augusta 2018)

• Tvár rybky
  • Viac farebnych kombinacii
  • Nič

Moc pekné koleso rybka.Vyzdvihujem kvalitu a velikosť.Dcera spokojná a páči sa ji,že može pozerat do vnutra kolesa.Ak sa to pri fukanie dychom pekně rosia vo vnutri,to pozera aj rada.Mosi si ho hrdo nosiť na kupalisko sama a je spokojná.Vdaka velikosti je skvele stabilné a moc sa mi tvár pacil.

Intex 59230

Pridané: 21. júla 2018

• Cena
  • Pekný motív
  • Nič

Pekné koleso, ktoré prekvapilo kvalitu. Vydržá dlho pekně nafuklé a aj dcera je spokojná.

Intex Candy Colour 56512

INTEX žaba 59220NP

Pridané: 30. apríla 2018

• Pekný tvár kolesa
  • Nič

Pekné koleso s veselým motivov.Len na to rozpojenie v zadnej části je na zvyknutie.Skvelá vyhoda nasazovanie a prevoz nafukaneho kolesa na kočiku s celým madlom.

Intex 56200 Hello Kitty

Intex 56200 Hello Kitty

Pridané: 27. apríla 2018

• Motív na kolese
  • Vela kvalitné
  • Aj priemer 61 cm.
  • Dobre se Fuka
  • Nič Som neobevila

Paradné koleso a skvelá odolnosť.Aj o priemeru 61cm sa robi a oblubený motiv.Dcery je malý rady a a tažko sa s nimi lučili.Ak jim bolí tesne,moseli preč.A služí stalo u sestrenice .Má je stále v dobrej kondici a nefučaju.Dobre se fukaly a Ventil dobre držal.Su aj rýchlo nafukane.

INTEX hviezda, 59243

INTEX hviezda, 59243

Pridané: 26. apríla 2018

• Lacné
  • Kvalitné
  • Možnosť z viacero fareb vybrať
  • Tvár
  • Nič

Koleso má skvelý tvár a velikost je taky hey.Farby ak pre chlapcou,tak pre dievčata.Ja fukam 2 kolesa a do 5 minut mám hotovo.Aj pri oblekanie plavok ide fukat,ventil sa dobre mačka rty a mám ruky volne.Tak sa dá ušetrit aj čas.Deti jen kukaju.Aj záleží na type plavok.Kamaratka sa to taky naučila a spokojná.Do vnutra kolesa je aj videť a drobci to rádi robija.Zvlaste Ked fukam a lebo prifukejem.Páči sa jim,ak do kolesa fukam vzduch a ak sa to plnia.Skvele ji pri tom zabavim a občás má zpomaluju.

Bestway 32050 dvojitý

Bestway 32050 dvojitý

Pridané: 19. marca 2018

• Tvár kolesa
  • Kvalita
  • Nič

Pekné a kvalitné koleso pre malé babetko.Sedacia ciast je peknê velká a drobec tak krasně vkluzne.Neprevaca sa ani,keď je drobec divoky.Ventily su troška malucke a chvilka to zabere.S spokojnost

Intex 59222 rybka

Intex 59222 rybka

Pridané: 17. marca 2018

• Tvár
  • Kvalita
  • Nic

Moc pekné koleso ryba.Dobre aj Fuka a vyzera dobre.Spokojnost.

INTEX Pool School 58231

INTEX Pool School 58231

Overený zákazník TPD.sk Overený zákazník

Pridané: 21. februára 2018

Zakúpený v TPD.sk

Odporúča produkt
  • primeraná veľkosť pre škôlkára, kým sa naučí plávať; školákovi je už malé, ale vtedy už plávať vie a koleso nepotrebuje :-)
  • dvojkomorové koleso, zvýšená bezpečnosť, keďže sú dve komory a dva ventily
  • lacné a pritom dosť pevné
  • Mali sme toto koleso už predtým, a po cca. 5 rokoch používania sa pretrhol spoj medzi komorami, čím sa z neho stalo jednokomorové a urobila sa v tom mieste malá dierka. Avšak vydržalo dvom dcéram, takže za tú cenu je to ok.

Na základe pozitívnej skúsenosti si toto isté koleso kupujeme znovu.

Intex 58221 krokodýl

Intex 58221 krokodýl

Pridané: 26. januára 2018

• Pekný tvár a velikost.
  • Nič

Pekný tvár a velikost kolesa.Mame levika a Malej sa páči vela.Rada ho chytá za hlavu a tiez si ho ráda nosia na rameni.Aj si ho stráži,keď koleso fukam ať je spravno nafukane.Je dobre pevné a prifukejem minimalne.Dcera spokojná a já tiež.

Intex 56587 čtverec s křížem

Intex 56587 čtverec s křížem

Overený zákazník StavbaEU.sk Overený zákazník

Pridané: 23. januára 2018

Zakúpený v StavbaEU.sk

Odporúča produkt
  • Spotrebný material, zatiaľ bez závad.

INTEX Hello Kitty 56210NP

INTEX Hello Kitty 56210NP

Pridané: 19. januára 2018

• Krásný a oblubený motív
  • Nič

Oblubený motiv a kvalitné koleso.Za chvilu nafukane a možem aj pri fukanie si obliekat plavky.Ak mám volne ruky.Usetrenie času a šup do bazéna.Odporucam.

Intex 58228 Medvídek Pú

Intex 58228 Medvídek Pú

Pridané: 22. novembra 2017

(naposledy upravené 22. novembra 2017)

• Vesele farby
  • Nič

Moc pekné koleso s paradným potiskom.Vhodne ak pre dievčata,tak pre chlapcov.U nas sa v nom nejen plave ale dovadzá doma.Na utahanie dieta paradná pomocka.Spokojnost.

Bestway 36111

Bestway 36111

Pridané: 6. novembra 2017

• Velky a skvelý tvár.
  • Nič

Dcéra dostala jako darček.Ma viac koles na plavanie,tak to stridá.Ne moc dobre sa ji nese na ramenu nafukane.Je vela velké ale ma pekný tvár.Ventil je troška malučký,tak fukanie dychom delej zabere.Jinak bezva

Intex Hello Kitty 16320

Intex Hello Kitty 16320

Pridané: 5. novembra 2017

(naposledy upravené 5. novembra 2017)

• Krasny motív
  • Nič

Paradné koleso s oblubeným motivov.Dcery oblubený motív.Cez leto si ho dcera mosela nosit nafukané na ramenu na kupalisko.Mala se před odchodom z domu pripomela,že si jej ponese nafukané.Aj si sama prijde oznámit,že chce prifukat koleso.At ji fuknem vzduch do kolesa.

Intex 59220 Animal Split Ring

Intex 59220 Animal Split Ring

Pridané: 15. októbra 2017

• Lacný a hezké motivy
  • Nič

Kolesa maju pekné motivy a su velke.To rozpojenie v zadu sa mi troška nepáčí ale ide si zvyknut.Je treba nafukat vela at to pekně držie.Je vyrobeno z kvalitního materiálu a rychlo nafuklé.Aj je dobre stabilné na vode.Občas sutažíme zo sestru,kdo nafukne prvni.Pak si je dame na seba a drobci kukaju,čo robime.

Zobrazujem 121 - 140 zo 159 recenzií 1...4 5 6 [ 7 ] 8