Najnovšie recenzie zo sekcie Nafukovacie kolesá
- Motív
- Kvalitné
- Vyber
- Nič
Ide si vybrat zo traja motivou a je aj vela pevné.Zadne rozpojenie ulahcuje nasazenie kolesa.Spokojnost.
- Tvár rybky
- Viac farebnych kombinacii
- Nič
Moc pekné koleso rybka.Vyzdvihujem kvalitu a velikosť.Dcera spokojná a páči sa ji,že može pozerat do vnutra kolesa.Ak sa to pri fukanie dychom pekně rosia vo vnutri,to pozera aj rada.Mosi si ho hrdo nosiť na kupalisko sama a je spokojná.Vdaka velikosti je skvele stabilné a moc sa mi tvár pacil.
- Vesele koliesko, som spokojna
- Ziadne
- Hruby material. Zhodnost z obrozkom. Pohodlne som spokojna
- Ziadne
- Pekný motív
- Nič
Pekné koleso, ktoré prekvapilo kvalitu. Vydržá dlho pekně nafuklé a aj dcera je spokojná.
Super zábava pre deti
- Blbosť predsa
- Pekný tvár kolesa
- Nič
Pekné koleso s veselým motivov.Len na to rozpojenie v zadnej části je na zvyknutie.Skvelá vyhoda nasazovanie a prevoz nafukaneho kolesa na kočiku s celým madlom.
- Motív na kolese
- Vela kvalitné
- Aj priemer 61 cm.
- Dobre se Fuka
- Nič Som neobevila
Paradné koleso a skvelá odolnosť.Aj o priemeru 61cm sa robi a oblubený motiv.Dcery je malý rady a a tažko sa s nimi lučili.Ak jim bolí tesne,moseli preč.A služí stalo u sestrenice .Má je stále v dobrej kondici a nefučaju.Dobre se fukaly a Ventil dobre držal.Su aj rýchlo nafukane.
- Lacné
- Kvalitné
- Možnosť z viacero fareb vybrať
- Tvár
- Nič
Koleso má skvelý tvár a velikost je taky hey.Farby ak pre chlapcou,tak pre dievčata.Ja fukam 2 kolesa a do 5 minut mám hotovo.Aj pri oblekanie plavok ide fukat,ventil sa dobre mačka rty a mám ruky volne.Tak sa dá ušetrit aj čas.Deti jen kukaju.Aj záleží na type plavok.Kamaratka sa to taky naučila a spokojná.Do vnutra kolesa je aj videť a drobci to rádi robija.Zvlaste Ked fukam a lebo prifukejem.Páči sa jim,ak do kolesa fukam vzduch a ak sa to plnia.Skvele ji pri tom zabavim a občás má zpomaluju.
- Tvár kolesa
- Nič
Pekné a kvalitné koleso pre malé babetko.Sedacia ciast je peknê velká a drobec tak krasně vkluzne.Neprevaca sa ani,keď je drobec divoky.Ventily su troška malucke a chvilka to zabere.S spokojnost
- Tvár
- Nic
Moc pekné koleso ryba.Dobre aj Fuka a vyzera dobre.Spokojnost.
- primeraná veľkosť pre škôlkára, kým sa naučí plávať; školákovi je už malé, ale vtedy už plávať vie a koleso nepotrebuje :-)
- dvojkomorové koleso, zvýšená bezpečnosť, keďže sú dve komory a dva ventily
- lacné a pritom dosť pevné
- Mali sme toto koleso už predtým, a po cca. 5 rokoch používania sa pretrhol spoj medzi komorami, čím sa z neho stalo jednokomorové a urobila sa v tom mieste malá dierka. Avšak vydržalo dvom dcéram, takže za tú cenu je to ok.
Na základe pozitívnej skúsenosti si toto isté koleso kupujeme znovu.
- Pekný tvár a velikost.
- Nič
Pekný tvár a velikost kolesa.Mame levika a Malej sa páči vela.Rada ho chytá za hlavu a tiez si ho ráda nosia na rameni.Aj si ho stráži,keď koleso fukam ať je spravno nafukane.Je dobre pevné a prifukejem minimalne.Dcera spokojná a já tiež.
- Spotrebný material, zatiaľ bez závad.
- Krásný a oblubený motív
- Nič
Oblubený motiv a kvalitné koleso.Za chvilu nafukane a možem aj pri fukanie si obliekat plavky.Ak mám volne ruky.Usetrenie času a šup do bazéna.Odporucam.
- Vesele farby
- Nič
Moc pekné koleso s paradným potiskom.Vhodne ak pre dievčata,tak pre chlapcov.U nas sa v nom nejen plave ale dovadzá doma.Na utahanie dieta paradná pomocka.Spokojnost.
- Velky a skvelý tvár.
- Nič
Dcéra dostala jako darček.Ma viac koles na plavanie,tak to stridá.Ne moc dobre sa ji nese na ramenu nafukane.Je vela velké ale ma pekný tvár.Ventil je troška malučký,tak fukanie dychom delej zabere.Jinak bezva
- Krasny motív
- Nič
Paradné koleso s oblubeným motivov.Dcery oblubený motív.Cez leto si ho dcera mosela nosit nafukané na ramenu na kupalisko.Mala se před odchodom z domu pripomela,že si jej ponese nafukané.Aj si sama prijde oznámit,že chce prifukat koleso.At ji fuknem vzduch do kolesa.
- Lacný a hezké motivy
- Nič
Kolesa maju pekné motivy a su velke.To rozpojenie v zadu sa mi troška nepáčí ale ide si zvyknut.Je treba nafukat vela at to pekně držie.Je vyrobeno z kvalitního materiálu a rychlo nafuklé.Aj je dobre stabilné na vode.Občas sutažíme zo sestru,kdo nafukne prvni.Pak si je dame na seba a drobci kukaju,čo robime.
Zobrazujem 121 - 140 zo 159 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 6 [ 7 ] 8 Ďalšie »